Oksefilet

Oksefilet er en populær
udskæring af oksekød, der kommer fra ryggen af ​​koen. Det er et mager og mørt
stykke kød, der egner sig godt til stegning og grilning. Oksefilet er kendt for
sin saftige smag og fine tekstur, og det kan bruges til en lang række
forskellige retter.

Oksefilet kan skæres ud i
tykke bøffer eller skiver, og det kan bruges til alt lige fra klassisk bøf med
bearnaisesauce til carpaccio og oksefilet sandwich. Tilbehør som kartofler,
grøntsager og en lækker sauce passer godt til oksefilet, og det kan også
serveres med en frisk salat eller grillede grøntsager.

Filtre

30 produkter

Mængderabat
Kødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt
Fra 29,00 kr
2,7-3 kilo Dansk Entrecote bøffer.
2,7-3 kilo Dansk Entrecote bøffer. Salgspris599,00 kr Normalpris1.197,00 kr
Tomahawk - Vinder af Europas bedste bøf
Udsolgt
Dry Age Cote De Bouef. SPOT PRIS..!
Dry Age Cote De Bouef. SPOT PRIS..! Salgspris299,00 kr Normalpris540,00 kr
Mængderabat
MONSTER Entrecote af Kornfodret Black Angus.
MONSTER Entrecote af Kornfodret Black Angus.
Fra 99,00 kr
Mængderabat
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder
Mængderabat
Dansk T-bone steak.
Dansk T-bone steak.
Fra 250,00 kr
Dansk Jersey Entrecote.
Dansk Jersey Entrecote. Salgspris59,95 kr Normalpris119,00 kr
SPAR 40% Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan MBS 8-12 A5
Culotte af Dansk Jersey
Culotte af Dansk Jersey SalgsprisFra 200,00 kr Normalpris620,00 kr
Kæmpe ribeye på ben.
Kæmpe ribeye på ben. Salgspris199,00 kr Normalpris350,00 kr
Mængderabat
Dansk Porterhouse steak.
Dansk Porterhouse steak.
Fra 350,00 kr
Chateaubriand af oksemørbrad.
Chateaubriand af oksemørbrad. Salgspris450,00 kr Normalpris599,00 kr
Herreford Oksefilet 1-1,1Kg KUN 169,-! - Kødriget
Dansk Oksefilet 2000g. Salgspris499,00 kr Normalpris599,00 kr
SPAR 40% Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods MBS 8-12 A
2 stk. Tomahawk.
2 stk. Tomahawk. SalgsprisFra 500,00 kr Normalpris758,00 kr
Udsolgt
Fersk oksemørbrad af kødkvæg. KUN 120,- pr.½ kg.
Fersk oksemørbrad af kødkvæg. KUN 120,- pr.½ kg. SalgsprisFra 2.880,00 kr Normalpris5.400,00 kr
Udsolgt
SPAR 40% Fuldblods Wagyu Stav fra Japan MBS 8-12 A5
Mængderabat
Ribeye af Dansk marmoreret Jersey oksefilet
Ribeye af Dansk marmoreret Jersey oksefilet
Fra 109,00 kr
SPAR 40% Wagyu Fedt/afskær 500 g.
King River Wagyu T-Bone. MBS 8-12
King River Wagyu T-Bone. MBS 8-12 SalgsprisFra 900,00 kr
Miguel Vergara BMS 5+
Miguel Vergara BMS 5+ SalgsprisFra 750,00 kr Normalpris850,00 kr

Når man tilbereder
oksefilet på grill, er det vigtigt at sørge for, at kødet får en flot og sprød
skorpe på ydersiden, samtidig med at det forbliver saftigt og mørt indeni. En
god marinade eller krydderrub kan være med til at give ekstra smag til oksefileten,
mens man griller den over direkte varme. Det anbefales at bruge et
stegetermometer for at sikre, at opnå den rette kernetemperatur.

Når oksefilet tilberedes
i ovnen, kan man enten stege det helt eller bruge en kombination af stegning og
efterfølgende grilning for at opnå den perfekte smag og konsistens. Det er
vigtigt at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften fordeles jævnt og
kødet forbliver saftigt.

Tilberedning af oksefilet
på pande kræver en god varme og kort stegningstid for at bevare kødets
saftighed og mørhed. Det kan være en god idé at bruge smør eller olie for at
opnå en lækker stegeskorpe på kødet, og man kan også tilføje krydderurter eller
hvidløg til ekstra smag.

Når man tilbereder
oksefilet, er det vigtigt at være opmærksom på kernetemperaturen. En medium
stegt oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 55-58 grader, mens en
medium-rare oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 54 grader. Det
anbefales altid at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften forbliver i
kødet og det forbliver saftigt og mørt.

Bekræft venligst at du er over 18 år.