Tilberedning af okseinderlår

01

Skær 500 gram okseinderlåret i tykke skiver og bank dem let flade med en kødhammer

02

Drys salt og peber på begge sider af kødskiverne

03

Opvarm olivenolie på en pande ved høj varme.



04

Steg kødskiverne på panden i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.



05

Server kødet straks med friske krydderurter som rosmarin og timian

06
07
08
09
10
01

Skær 500 gram okseinderlåret i tykke skiver og bank dem let flade med en kødhammer

02

Drys salt og peber på begge sider af kødskiverne

03

Opvarm olivenolie på en pande ved høj varme.



04

Steg kødskiverne på panden i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.



05

Server kødet straks med friske krydderurter som rosmarin og timian

06
07
08
09
10

Vidste du?


Vidste du, at okseinderlår, når det marineres i yoghurt eller kærnemælk, bliver endnu mere mørt, fordi mælkesyren hjælper med at nedbryde fibrene i kødet?

Vidste du, at du kan tilberede okseinderlår sous vide for et supermørt resultat? Ved at koge det ved lav temperatur i flere timer kan du gøre selv denne magre udskæring utroligt saftig.

Vidste du, at det er vigtigt at skære okseinderlår på tværs af fibrene for at undgå, at kødet føles sejt?

Vidste du, at når du bruger okseinderlår i wokretter, er det bedst at skære kødet i tynde strimler og lynstege det hurtigt for at bevare mørheden?

Vidste du, at okseinderlår kan bruges som en sund erstatning for hakket kød, hvis det hakkes derhjemme? Det giver en renere smag og færre kalorier!

Bekræft venligst at du er over 18 år.