Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

 

Kødriget ApS
Guldagervej 107.
6710 Esbjerg V
Danmark

CVR-nummer. 28896182
Telefon: +45 73 11 11 10
E-mail: info@kodriget.dk

 

BESTILLING.

Har du spørgsmål angående varer du ikke kan finde på siden, er du velkommen til at kontakte os.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin: 

 

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

 

Når din bestilling er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse via din indtastede e-mail.
Vi sender din faktura på e-mail, når varerne afsendes. Har du brug for at se kopier af dine tidligere fakturaer, kan du kontakte os via kundeservice eller logge ind på din bruger konto.

 

BETALING.

Du kan benytte følgende betalingsmetoder:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa Debit
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa International
 • MasterCard International
 • Maestro International
 • Google Pay
 • Shop Pay
 • Viabill

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

 

GAVEKORT.

Gavekort kan benyttes på vores hjemmeside eller i butikken på alle produkter.

Gavekort bliver udfyldt med et personligt Nr. Der fremgår ikke navn på gavekortet.

Gavekortet er gyldigt i 24 mdr. fra købsdatoen.

Fortryder du købet af gavekortet kan vi annullere det og udbetale det fulde beløb.

Ønskes du gavekortet sendt i fysisk form med en gaveæske skal i blot sende os en mail på info@kodriget.dk eller ringe på tlf.: 73 11 11 10. Så har du mulighed for at afhente den i butikken eller få den leveret med posten i hele Danmark.


Sådan benyttes gavekortet hos KødRiget.dk.

Du bestiller de varer du ønsker og lægger dem i kurv.

Derefter indtaster du gavekort koden.

Herefter modregnes beløbet fra gavekortet dit køb.

 

 

LEVERING OG FRAGTPRISER

Alle vores ordrer sendes med Jetpak som fødevare logistik. Hvis du ikke er hjemme til at tage imod kassen, stilles den et hensigtsmæssigt sted, hvis du har angivet det ved bestillingen. I disse tilfælde overgår risikoen til dig som kunde, når varen stilles.

Vores fragtpriser:
0kr - 999kr = 89kr i fragt.
1000kr - 1999kr = 59kr i fragt.
Over 2000kr = 0 kr i fragt.
Der pålægges en emballage gebyr på 39,- på alle ordre med varer som skal sendes på køl/frys

 

Afhentning.

Ved afhentning i Butik skal bestillingen afhentes på den ønskede dag da varerne på denne dag vil overgå til kundens ansvar. Medbring altid ordrebekræftelse ved afhentning.

Afhentes bestillingen indenfor butikkens normale åbningstider rettes der blot henvendelse til personalet i butikken. 

Levering af Jetpak

 • Levering: Vi levere 3 gange i ugen. 
 • onsdag, torsdag og Fredag
  • Leveringsdagen: Du modtager dine varer mellem Kl. 8:00 - 18:00
  • Deadline for bestilling: Vi modtager bestillinger frem til Kl. 10:00 dagen før levering.

 

LEVERING I OPGANGE

Vi kan også levere selvom du bor i en aflåst opgang. I disse tilfælde vil Jetpak ringe på din dør, og hvis du ikke er hjemme kontakter Jetpak dine naboer og beder om adgang til opgangen. Skulle det imod forventning ikke lykkes at komme ind, vil Jetpak kontakte dig på dit oplyste telefonnummer, og lave en ny aftale om levering.

VÆGTEN PÅ KØDET.

Vægten på kødet kan afvige i forhold til det oplyste på hjemmesiden. Hvis vi oplyser en vægt på eks.2,1 kilo kan den afvige med 100 gr. men altid til kundens fordel.

Årsagen til dette er vi kun kan oprette varerne i 100 grams interval.

HOLDBARHEDEN PÅ KØDET.

Holdbarhederne på kødet kan ses på etiketten fra producenten. Vi påføre vores produkter en holdbarhed som vi kan stå inde for. Dette skyldes at meget af kødet leveres ved 0-2 C. og kan i køleskab ved 5 C. ikke holde sig lige så længe. Du skal derfor altid rette dig efter vores etikette.

Kølevarer giver vi mellem 4-14 dage.

Frostvarer giver vi op til 12 mdr.

Vi anbefaler altid at du pakker kødet ud af vakuum og tjekker det inden nedfrysning. På denne måde kan du også tilsikre dog at alt er om det skal være i forhold til reklamation.

AFPUDS PÅ KØDET.

Nåd du køber kød som hele kødstykker eller lignende kan der forekomme mere afpuds på, især fra udenlandske producenter, da de efterlader mere afpuds på da det beskytter kødet under transport.

Vi yder ikke refusion på afpuds. Men er du ikke tilfreds med kødet skal du altid kontakte os så vi kan finde en løsning som gør dig tilfreds.

WAGYU GRADUERING.

Wagyu gradueres på en helt særlig måde. Efter slagtning åbnes kødet op et enkelt sted på kroppen hvor efter gradueringen vurderes. Det kan derfor svinge en smule i forhold til hvor meget marmoreringen.

 

REKLAMATION  PÅ FØDEVARER.

Skulle uheldet være ude, og du opdager en pakkefejl eller der er mangler i din ordre, er det vigtigt at du tager fat i os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig.

Har du en reklamation, skal du kontakte os enten telefonisk eller på mail. Reklamationer modtages også via. SMS, Facebook og andre sociale medier.

Når du køber kød hos KodRiget.dk skal vakuum brydes kort tid efter modtagelse, og varen skal spises eller nedfryses. Dette gælder ikke frostvarer de kan fryses ind i den emballage de modtages i. Den deto som fremgår på vores label er til en hver tid gældende.

Vi skal modtage besked om din reklamation senest 5 dage efter varen er modtaget og meget gerne før.

For at vi kan behandle din reklamation bedst muligt, er det vigtigt, at du henvender dig til os, så snart du opdager evt. fejl eller mangler ved din bestilling. I de fleste tilfælde vil vi bede om fotodokumentation.
Hvis du opdager mangler ved varen, må du under INGEN omstændigheder smide kødet ud før du har fået et svar fra os, da vi skal have mulighed for at undersøge kødet. I nogle tilfælde skal det sendes til analyse hvis vi finder dette nødvendigt. 

Vi yder ikke garanti på produkter du har haft liggende i din fryser i flere måneder. Det er dit ansvar at kontrollere kvaliteten ved modtagelsen af kødet.

Kontakt os altid, hvis du er det mindste i tvivl omkring kvaliteten på et produkt.


Hvis du oplever en pakkefejl, er det en stor hjælp, hvis du tager et billede af hele ordreindholdet, og sender det sammen med dit ordrenr. til info@kodriget.dk. 

 

REKLAMATION ØVRIGE VARER.

Som forbruger har du to års reklamationsret på dine varekøb (gælder ikke fødevarer) i henhold til købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi opfordrer dog til, at du kontakter os på info@kodriget.dk eller telefonisk, så snart du opdager at varen lider af fejl eller mangler. Vi anbefaler at du gemmer din kvittering i mindst to år.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

RETURNERING AF VARER.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

KødRiget APS
Guldagervej 107.
6710 Esbjerg V
Telefon: +45 73 11 11 10
E-mail: Info@kodriget.dk

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

FORTRYDELSESRET.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os (gælder dog ikke fødevarer)

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Info@kodriget.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden samtidig at give os besked.

RETURNERING.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os (gælder ikke fødevarer) 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.

 

INGEN FORTRYDELSESRET.

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
Levering af forseglede varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene, med samme betalingsmiddel som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

KødRiget APS 
Guldagervej 107.
6710 Esbjerg V 
Telefon: +45 73 11 11 10
E-mail: Info@kodriget.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

ERSTATNINGSVARER.

Vi tilsikrer hver dag at vores lagerbeholdning stemmer overens med de vare som fremgår på hjemmesiden. Dog kan der være varer som er gået på vakuum eller på anden måde ikke lever op til vores strenge krav til kvaliteten. Er dette tilfældet forsøger vi at erstatte med et sammenligneligt produkt hvis du som kunde ønsker dette. Du vil altid blive kontaktet hvis dette skulle være tilfældet. Vi vil kontakte dig telefonisk og vi vil altid i sådanne tilfælde opgradere dit køb til en bedre varer.

 

PRISFEJL.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Derudover registrerer vi hvad du handler hos kødriget APS.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Oplysningerne videregives til Shipmondo som er vores fragtfirma samt Jetpak som er kølekurer firma som bringer varerne ud.

Personoplysningerne registreres hos Kødriget ApS og opbevares i fem år, hvorefter vi sletter oplysningerne. 

Derudover samarbejder vi med en række virksomheder som vi videregiver informationerne til. Disse virksomheder opbevarer og behandler udelukkende oplysningerne på vegne af vores interesse og kan ikke benyttes til andre formål.

Den dataansvarlige på kodriget.dk er Kødriget ApS.

Du har altid ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi ligger inde med. Mener du ikke at oplysningerne er korrekte har du altid ret til at få dem rettet eller slettet. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@kodriget.dk 

 

COOKIES.

Hos kødriget.dk anvender vi cookies for at optimere din købsoplevelse. Du kan altid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøre afhænger af hvilken browser du benytter.

 

LOGSTATISTIK.

Vi benytter en logstatistik på KødRiget.dk. Denne statistik fortæller os hvor i landet du handler fra, hvornår du forlader kurven. Denne statistik bruger vi til at optimere din købsoplevelse på KødRiget.dk

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du handler hos KødRiget.dk har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev via email samt unikke tilbud via sms - Dette kan fra/tilmeldes via fluebenet i checkouten. Vi sender typisk 1-3 nyhedsbreve om ugen med relevante tilbud til dig.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skriver du dig også op til at modtage SMS tilbud. KødRiget.dk sender kun sms tilbud ved specielle tilbud eller særlige lejligheder. Du kan altid framelde dig både sms og email, når du ønsker.

KLAGEGANG.

Hvis du som kunde ønsker at klage over dit køb eller andet kan du altid kontakte os på telefon: +45 73 11 11 10 eller e-mail: Info@kodriget.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - , http://ec.europa.eu/odr  

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

KødRiget.dk

Guldagervej 107.

6710 Esbjerg V

E-mail: info@kodriget.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:  

Modtaget den:  

Forbrugerens navn:  

Forbrugerens adresse:  

Forbrugerens underskrift:  

Dato:  

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.02/02/2024

 

 

 

Bekræft venligst at du er over 18 år.