100% DANSK
Himmerlandskød er en familieejet virksomhed, der tilbyder 100 % dansk okse- og kalvekød af høj kvalitet. Kødet stammer udelukkende fra dyr, der er født og opvokset hos danske landmænd og slagtet samt forarbejdet i Himmerland. At kødet er 100% dansk betyder, at dyrene ikke udsættes for lange transporter. Udover at højne dyrevelfærden gavner det også kødets kvalitet.
100% NÆRVÆR
Himmerlandskød er Danmarks næststørste oksekødsproducent. Dog ikke større end at den personlige betjening og faglige viden stadig er stærkt forankret og kendetegner hele virksomhedens kultur.
DANSK LANDBRUG
Himmerlandskød bidrager til at fremme produktionen hos danske landmænd. Gennem en stærk lokal forankring er der hos Himmerlandskød fokus på kvalitet samt salg af danske kvalitetsfødevarer med vægt på fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og sporbarhed.
”Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet og ikke race. Kun den højeste kvalitet bliver forarbejdet, og det sikrer vores forbrugere en god oplevelse hver gang”,
– Christoffer Andersen, Underdirektør.