Oksefilet

Oksefilet er en populær
udskæring af oksekød, der kommer fra ryggen af ​​koen. Det er et mager og mørt
stykke kød, der egner sig godt til stegning og grilning. Oksefilet er kendt for
sin saftige smag og fine tekstur, og det kan bruges til en lang række
forskellige retter.

Oksefilet kan skæres ud i
tykke bøffer eller skiver, og det kan bruges til alt lige fra klassisk bøf med
bearnaisesauce til carpaccio og oksefilet sandwich. Tilbehør som kartofler,
grøntsager og en lækker sauce passer godt til oksefilet, og det kan også
serveres med en frisk salat eller grillede grøntsager.

Filtre

52 produkter

Kornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefiletKornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet
Kornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet Salgspris149,00 kr Normalpris172,00 kr
Kornfodret MONSTER RIBEYEKornfodret MONSTER RIBEYE
Kornfodret MONSTER RIBEYE Salgspris225,00 kr Normalpris250,00 kr
Kødriget's bøf saltKødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt Salgspris29,00 kr Normalpris39,95 kr
Mængderabat
Græsfodret Entrecote Steaks.Græsfodret Entrecote Steaks.
Græsfodret Entrecote Steaks.
Fra 79,00 kr
2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB.2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB.
2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB. Salgspris599,00 kr Normalpris1.197,00 kr
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinderKæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder Salgspris275,00 kr Normalpris350,00 kr
Dansk T-bone steak.Dansk T-bone steak.
Dansk T-bone steak. Salgspris250,00 kr Normalpris350,00 kr
Mængderabat
Dansk Jersey Entrecote.
Dansk Jersey Entrecote.
Fra 79,00 kr
SPAR 40% Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan MBS 8-12 A5Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan - Kødriget
2 stk. F1 Wagyu BBQ Bøffer2 stk. F1 Wagyu BBQ Bøffer
2 stk. F1 Wagyu BBQ Bøffer Salgspris148,68 kr Normalpris250,00 kr
Porterhouse steak.Porterhouse steak.
Porterhouse steak. Salgspris299,00 kr Normalpris499,00 kr
Cote De Boeuf af græsfodret kødkvæg KUN 95,- - KødrigetKæmpe ribeye på ben.
Kæmpe ribeye på ben. Salgspris229,00 kr Normalpris299,00 kr
Oksemørbrad Sousvide.
Oksemørbrad Sousvide. Salgspris199,00 kr Normalpris350,00 kr
Chateaubriand af Dansk oksemørbrad.Chateaubriand af Dansk oksemørbrad.
Chateaubriand af Dansk oksemørbrad. SalgsprisFra 250,00 kr Normalpris450,00 kr
Angus MONSTER Entrecote.Angus MONSTER Entrecote.
Angus MONSTER Entrecote. Salgspris125,00 kr Normalpris200,00 kr
Herreford Oksefilet 1-1,1Kg KUN 169,-! - Kødriget
Kødkvæg Oksefilet 2000g. Salgspris499,00 kr Normalpris599,00 kr
Dansk ungdyr højreb fra Danmark
Dansk ungdyr højreb fra Danmark SalgsprisFra 299,00 kr Normalpris499,00 kr
SPAR 40% Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods MBS 8-12 A5SPAR 40% Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods MBS 8-12 A5
Udsolgt
2 x Oksemørbrad KUN 499,-
2 x Oksemørbrad KUN 499,- Salgspris499,00 kr Normalpris998,00 kr
Teres Major / Skulder mørbradTeres Major / Skulder mørbrad
Teres Major / Skulder mørbrad SalgsprisFra 325,00 kr Normalpris455,00 kr
2 stk. Tomahawk.2 stk. Tomahawk.
2 stk. Tomahawk. SalgsprisFra 500,00 kr Normalpris758,00 kr
Mængderabat
ANGUS Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet 200-250gr.ANGUS Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet 200-250gr.

Når man tilbereder
oksefilet på grill, er det vigtigt at sørge for, at kødet får en flot og sprød
skorpe på ydersiden, samtidig med at det forbliver saftigt og mørt indeni. En
god marinade eller krydderrub kan være med til at give ekstra smag til oksefileten,
mens man griller den over direkte varme. Det anbefales at bruge et
stegetermometer for at sikre, at opnå den rette kernetemperatur.

Når oksefilet tilberedes
i ovnen, kan man enten stege det helt eller bruge en kombination af stegning og
efterfølgende grilning for at opnå den perfekte smag og konsistens. Det er
vigtigt at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften fordeles jævnt og
kødet forbliver saftigt.

Tilberedning af oksefilet
på pande kræver en god varme og kort stegningstid for at bevare kødets
saftighed og mørhed. Det kan være en god idé at bruge smør eller olie for at
opnå en lækker stegeskorpe på kødet, og man kan også tilføje krydderurter eller
hvidløg til ekstra smag.

Når man tilbereder
oksefilet, er det vigtigt at være opmærksom på kernetemperaturen. En medium
stegt oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 55-58 grader, mens en
medium-rare oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 54 grader. Det
anbefales altid at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften forbliver i
kødet og det forbliver saftigt og mørt.

Bekræft venligst at du er over 18 år.