Oksehøjreb

Oksehøjreb med ben er en
lækker udskæring af oksekød, som kommer fra ryggen af ​​koen. Det er en saftig
og smagfuld udskæring, der egner sig godt til langtidstegning og langsom
tilberedning. Oksehøjreb med ben kan bruges til en lang række forskellige
retter, såsom gryderetter, stege og supper. Den kraftige smag og marmoreringen
af ​​fedt gør kødet perfekt til langsom tilberedning, da det giver en utrolig
mør og saftig tekstur.

Tilbehør, der passer godt
til oksehøjreb med ben, inklusive rodfrugter, kartofler, løg, hvidløg og urter
som rosmarin og timian. Disse ingredienser kan tilføje ekstra smag og
kompleksitet til retten og supplerende kødets rige smag.

Filtre

44 produkter

Kornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefiletKornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet
Kornfodret Ribeye af sydamerikansk marmoreret oksefilet Salgspris142,00 kr Normalpris172,00 kr
Kornfodret MONSTER RIBEYEKornfodret MONSTER RIBEYE
Kornfodret MONSTER RIBEYE Salgspris219,00 kr Normalpris250,00 kr
Kødriget's bøf saltKødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt Salgspris29,00 kr Normalpris39,95 kr
Mængderabat
Angus Entrecote Steaks.Angus Entrecote Steaks.
Angus Entrecote Steaks.
Fra 79,00 kr
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinderKæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder Salgspris250,00 kr Normalpris350,00 kr
Dansk T-bone steak.Dansk T-bone steak.
Dansk T-bone steak. Salgspris250,00 kr Normalpris350,00 kr
Udsolgt
2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB.2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB.
2,5-3 kilo Entrecote bøffer. KASSEKØB. Salgspris599,00 kr Normalpris1.197,00 kr
Porterhouse steak.Porterhouse steak.
Porterhouse steak. Salgspris299,00 kr Normalpris499,00 kr
MONSTER Entrecote.MONSTER Entrecote.
MONSTER Entrecote. Salgspris125,00 kr Normalpris200,00 kr
Herreford Oksefilet 1-1,1Kg KUN 169,-! - Kødriget
Kødkvæg Oksefilet 2000g. Salgspris499,00 kr Normalpris599,00 kr
Dansk ungdyr højreb fra Danmark
Dansk ungdyr højreb fra Danmark SalgsprisFra 299,00 kr Normalpris499,00 kr
SPAR 40% Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods MBS 8-12 A5SPAR 40% Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods MBS 8-12 A5
Tomahawk Fra 250,- Pr. Stk.Tomahawk Fra 250,- Pr. Stk.
Tomahawk Fra 250,- Pr. Stk. SalgsprisFra 500,00 kr Normalpris758,00 kr
Udsolgt
Dansk okse højreb fra HimmerlandDansk okse højreb fra Himmerland
Dansk okse højreb fra Himmerland SalgsprisFra 399,00 kr Normalpris499,00 kr
SkærebrætSkærebræt
Skærebræt SalgsprisFra 120,00 kr
Udsolgt
Yugena højreb. 4 x World Steak Challenge vinderYugena højreb. 4 x World Steak Challenge vinder
Yugena højreb. 4 x World Steak Challenge vinder SalgsprisFra 550,00 kr Normalpris600,00 kr
Udsolgt
Swami Højreb BMS 7+ Worldsteak Challenge vinder 2021Swami Højreb BMS 7+ Worldsteak Challenge vinder 2021
Swami Højreb BMS 7+ Worldsteak Challenge vinder 2021 SalgsprisFra 599,00 kr Normalpris650,00 kr
Angus Monster Ribeye AA+ fra CanadaAngus Monster Ribeye AA+ fra Canada
Angus Monster Ribeye AA+ fra Canada SalgsprisFra 285,00 kr Normalpris335,00 kr
Udsolgt
Buey Højreb Fra SalamancaBuey Højreb Fra Salamanca
Buey Højreb Fra Salamanca SalgsprisFra 2.250,00 kr Normalpris3.000,00 kr
Angus Entre cote AA+ fra CanadaAngus Entre cote AA+ fra Canada
Angus Entre cote AA+ fra Canada SalgsprisFra 129,00 kr Normalpris179,00 kr
Angus Ribeye AA+ fra CanadaAngus Ribeye AA+ fra Canada
Angus Ribeye AA+ fra Canada SalgsprisFra 229,00 kr Normalpris249,00 kr
Angus Monster Entre cote AA+ fra CanadaAngus Monster Entre cote AA+ fra Canada
Angus Monster Entre cote AA+ fra Canada SalgsprisFra 193,00 kr Normalpris243,00 kr

Når oksehøjreb med ben
tilberedes på grill, er det vigtigt at sikre en jævn og stabil varme. Start med
at grille kødet direkte over varme for at få en lækker stegeskorpe, og flyt det
derefter til den indirekte varme for at fortsætte tilberedningen. Brug et
stegetermometer til at måle kernetemperaturen og sørg for at lade kødet hvile,
inden det skæres ud.

Oksehøjreb med ben kan
også tilberedes i ovnen ved lav temperatur i en lang periode. Start med at
brune kødet på panden for at forsegle saft og smag, og overfør det derefter til
en ovnfast fad med lidt væske, så det kan steges langsomt og blive ekstra mørt.

Kernetemperaturen på
oksehøjreb med ben bør være omkring 54-55 grader for medium-rare og 56-58
grader for medium. Det er vigtigt at måle temperaturen med et stegetermometer
for at sikre, at kødet er tilberedt til perfektion. Lad kødet hvile i et par
minutter, før det skæres ud, så saft og smag kan fordele sig jævnt.

Bekræft venligst at du er over 18 år.