Entrecote

Entrecote er en saftig og
smagfuld udskæring af oksekød, der kommer fra ryggen af ​​koen. Det er en af ​​de
mest populære udskæringer på grund af dets møre kød og fyldige smag. Entrecote
kan bruges til mange forskellige retter, såsom steaks, gryderetter og sandwich.

Til entrecote passer det
godt med tilbehør som stegte kartofler, grøntsager, bearnaisesauce eller en
lækker salat. Den kan også serveres med en god rødvinssauce eller smør med
urter.

Filtre

9 produkter

Mængderabat
MONSTER Entrecote. Fra KUN 99,-
MONSTER Entrecote. Fra KUN 99,-
Fra 99,00 kr
Spar 321,00 kr
6x Entrecote Steaks deal.6x Entrecote Steaks deal.
6x Entrecote Steaks deal. Salgspris275,00 kr Normalpris596,00 kr
Black Angus Entrecote. kun 49,- - KødrigetBlack Angus Entrecote. kun 49,- - Kødriget
Spar 76,00 kr
Dry age Entrecote af Sydamerikansk kødkvæg. KUN 99,-Dry age Entrecote af Sydamerikansk kødkvæg. KUN 99,-
Dry age Entrecote af Sydamerikansk kødkvæg. KUN 99,- Salgspris99,00 kr Normalpris175,00 kr
Udsolgt
Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg.Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg.
Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg. SalgsprisFra 750,00 kr Normalpris1.500,00 kr
Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan - KødrigetFuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan A5 MBS 8-12. SPAR 60%
Mængderabat
Dansk Jersey Entrecote. Fra KUN 49,- Hemmeligt tilbud
Spar 200,00 kr
Herreford Oksefilet 1-1,1Kg KUN 169,-! - Kødriget
Oksefilet 2000g. Salgspris399,00 kr Normalpris599,00 kr
Udsolgt
Dansk Dry Aged Cote Du Boeuf.

Entrecote tilberedt på
grill

For at tilberede
entrecote på grillen skal du sørge for, at grillen er godt opvarmet. Grill
kødet i cirka 3-4 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen, indtil det har
opnået den ønskede stegetemperatur. Lad kødet hvile i et par minutter, inden
det skæres ud.

Entrecote tilberedt i ovn

For at tilberede
entrecote i ovnen, skal du forvarme ovnen til den ønskede stegetemperatur.
Placer kødet i en ovnfast fad og steg det i ovnen i cirka 15-20 minutter,
afhængig af tykkelsen og ønsket kernetemperatur. Lad kødet hvile, inden det
skæres ud.

Entrecote tilberedt på
pande

For at tilberede
entrecote på panden, skal du opvarme panden godt og tilsætte lidt olie. Steg
kødet i cirka 3-4 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen, indtil det har
opnået den ønskede stegetemperatur. Lad kødet hvile, inden det skæres ud.

Stegetemperatur på
entrecote

Den optimale
kernetemperatur for entreco afhænger af din personlige præference. For en
medium-rare til medium entrecote, bør kernetemperaturen være mellem 54-58
grader. For en medium til well-done entrecote, bør kernetemperaturen være
mellem 58-60 grader. Det er vigtigt at bruge et stegetermometer for at sikre,
at kødet er stegt til perfektion.

Bekræft venligst at du er over 18 år.