Oksesteg

Oksesteg er en populær
udskæring af oksekød, der egner sig perfekt til både hverdagsmiddage og
festlige lejligheder. Det er en mør og saftig udskæring, der kommer fra det
øverste af dyrets lår. Oksesteg kan bruges til mange forskellige retter såsom
steg, gryderetter, pulled beef og sandwich.

Til oksesteg passer det
godt med tilbehør som kartofler, grøntsager, sovs og evt. en lækker salat.
Oksesteg kan også serveres med diverse saucer såsom bearnaise eller pebersauce.

Filtre

3 produkter

På tilbud
Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg.Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg.
Dansk Oksefilet KASSEKØB fra KUN 75kr. pr. ½ kg. SalgsprisFra 750,00 kr Normalpris1.500,00 kr
På tilbud
US Balltip Kun 53,75 pr. ½ kg.US Balltip Kun 53,75 pr. ½ kg.
US Balltip Kun 53,75 pr. ½ kg. SalgsprisFra 149,00 kr Normalpris350,00 kr
SkærebrætSkærebræt
Skærebræt SalgsprisFra 120,00 kr

Oksesteg kan tilberedes
på forskellige måder, heriblandt på grill. Når du tilbereder oksesteg på grill,
er det vigtigt at have en god indirekte varme, så kødet kan få en flot
stegeskorpe og samtidig forblive saftigt og mørt.

Når oksestegen tilberedes
i ovn, kan du opnå en lækker steg med sprød svær. Det er vigtigt at følge
opskriften nøje og bruge et stegetermometer for at opnå den ønskede
kernetemperatur.

Når du tilbereder
oksesteg, er det vigtigt at have styr på stegetemperaturen. Kernetemperaturen
for oksesteg bør være omkring 54 grader for medium-rare, 58 grader for medium
og 60 grader for well-done. Det er vigtigt at lade stegen hvile efter
tilberedning, så saft og smag forbliver i kødet.

Så næste gang du ser et
tilbud på oksesteg, så husk at købe ind til en lækker middag med mørt og
saftigt kød, der vil glæde hele familien. Oksesteg er en alsidig udskæring, der
kan tilberedes på forskellige måder og serveres med forskelligt tilbehør alt efter
smag og behag.

Bekræft venligst at du er over 18 år.