Cote de boeuf

Cote de boeuf er en
lækker og saftig udskæring af oksekød, der stammer fra ribbenet på koen. Det er
en stor og imponerende udskæring, der egner sig perfekt til festlige
lejligheder og store middage. Kødet har en fantastisk smag og er utrolig mørt,
hvilket gør det til en favorit blandt mange kødelskere.

Cote de boeuf kan bruges
til mange forskellige retter, men er især velegnet til at blive grillet, stegt
eller langtidsstegt i ovnen. Man kan også skære det ud i bøffer og stege dem på
panden. Tilbehør som passer godt til cote de boeuf er blandt andet rodfrugter,
kartofler og grønne salater.

Filtre

3 produkter

På tilbud
Kæmpe Cote De Boeuf. Fra KUN 246,-Kæmpe Cote De Boeuf. Fra KUN 246,-
Kæmpe Cote De Boeuf. Fra KUN 246,- SalgsprisFra 246,00 kr Normalpris478,80 kr
På tilbud
Bone in Ribeye.Bone IN Ribeye 5-5,5KG KUN 650,- - Kødriget
Bone in Ribeye. SalgsprisFra 1.129,00 kr Normalpris2.275,00 kr
Spar 200,00 kr
Porterhouse steak. 100% Dansk.Porterhouse steak. 100% Dansk.
Porterhouse steak. 100% Dansk. Salgspris299,00 kr Normalpris499,00 kr

Cote de boeuf tilberedt
på grill

Når man tilbereder cote
de boeuf på grill, er det vigtigt at have en god stegetemperatur og holde øje
med kernetemperaturen. Start med at grille kødet direkte over varme for at få
en lækker stegeskorpe, og flyt det derefter til indirekte varme for at færdiggøre
tilberedningen. En kernetemperatur på ca. 54-58 grader vil give dig et medium
stegt kød, mens en kernetemperatur på 58-60 grader giver well done.  

Cote de boeuf tilberedt i
ovn

Når cote de boeuf
tilberedes i ovnen, kan man opnå et saftigt og mørt resultat ved at
langtidsstege kødet ved lav temperatur. Start med at brune kødet på panden, og
placere det derefter i ovnen ved ca. 120 grader. En kernetemperatur på 54-58
grader vil give dig et medium stegt kød, mens en kernetemperatur på 58-60
grader giver dig well done.

Cote de boeuf tilberedt
på pande

Tilberedning af cote de
boeuf bøffer på pande kræver en god varm pande og kort stegning på begge sider
for at opnå en lækker stegeskorpe. En kernetemperatur på 54-58 grader vil give
dig et medium stegt kød, mens en kernetemperatur på 58-60 grader giver dig well
done.

Stegetemperatur på cote
de boeuf

Det er vigtigt at have
styr på stegetemperaturen, når man tilbereder cote de boeuf for at opnå det
ønskede resultat. Husk altid at lade kødet hvile i et par minutter, inden det
skæres ud og serveres.

Bekræft venligst at du er over 18 år.