Vores oksekød

Hos kødriget har vi forskelige kvaliteter på vores oksekød. herunder beskriver vi de forskellige kvaliteter. 

Gourmet:
Foyle gourmet er en familievirksomhed med et stærkt ry for integritet og arbejder tæt sammen med erfarne kvalitetssikrede gårde for at opnå optimal velfærd og en lukket forsyningskæde, der er faciliteret af vores eksklusive producentklubber. Denne forpligtelse til kvalitet er det, der giver Foyles oksekødsprodukter deres karakteristiske tekstur og smag. Foyle Food Group har et væld af udmærkelser bag sig og senest haft et vellykket resultat på World Steak Challenge i 2019, som blev afholdt i FIRE Restaurant & Lounge, hvor de vandt 6 priser i alt.

Dansk Naturkød:
Dansk naturkød er racerne Angus og Gallaway som laver naturpleje i hele Danmark. Det vil sige at de går ude og græsser på de skønneste natur områder og sikrer biodiversiteten i den danske natur. Dyrene kommer kun i stald fra December til Marts, hvor de stadig fodres med græs. Dyrene aflives på marken og transporteres derefter til slagterhus.

Black Angus 
The Black
er 100% særlige udvalgte Black Angus kvæg, opvokset i de åbne grønne marker i Uruguay og korn-fodret under den åbne himmel. Black Angus kvæg er berømt for den genetiske marmorering de unge dyr har og græsning på kæmpe græsarealer i Uruguay. I kombination med en 120-dages kornfodring resulterer det i utrolig godt oksekød. The Black har vundet guld og sølv medaljer ved World Steak Challenge i 2019 for deres ribeye og striploin. 

Las Moras er premium oksekød af renracet Black Angus.
Black Angus kvæget er fritgående og naturligt opdrættet på frodige grønne græsmarker i Uruguay, hvor de lever i stor harmoni med naturen.
Der bruges Ingen antibiotika i produktionen og kvæget er kornfodret mindst 120 dage. Las Moras er en familie virksomhed baseret på arv og lidenskab, der fortsætter med at levere de bedste skræddersyede kvalitetskødprodukter over hele kloden. Las Moras spiller en ledende rolle i at fremme dyrevelfærd på tværs af hele produktionsprocessen, herunder deres solide sporbarhedssystem.

AAA
Heritage Angus Beef giver, hvad sundhedsbevidste forbrugere kræver i oksekød: kvæg, der aldrig fodres med antibiotika, hormoner eller steroider. Angus kvæg, som er opdrættet i Canada, på de fineste marker og udvalgte farme, resulterer i ranch opdrættet oksekød, der overstiger forventningerne til smag, mørhed og kvalitet. Faktum er, at Heritage Angus er det eneste candiske oksekødsmærke, der konsekvent klassificeres AAA og Prime.

DRY AGE
I butikken i Hjerting modner vi vores højreb i modningsskab med Himalaya saltsten som sikrer at fugtigheden er perfekt. Vi køber vores højreb af Miguel Vergara.
Det er en rejse på jagt efter den autentiske smag af kødet, der begynder i en lille region i det nordlige Irland, hvor de bedste eksemplarer af denne ædle race vælges og derefter opdrættes i Spanien. Når de først er her, får de personlig opmærksomhed med det formål at forbedre alle deres kvaliteter. Miguel Vergara Group kombinerer traditioner arvet fra en familie virksomhed dedikeret til kvæg (største besætning af kvæg i Spanien) med de højeste standarder for kvalitet og opdræt. De 4,7 millioner kvadratmeter til kvægavl, de 300 dages korn-kost og AENOR Animal Welfare certifikatet gør Angus oksekød velkendt over hele verden.

WAGYU
Japansk Wagyu betragtes som det mest eksklusive oksekød i verden og en sand oplevelse for alle, der nogensinde har smagt det. Vores japanske sorte er opdrættet i det varme klima og vidunderlige miljø i Kagoshima præfekturet, der ligger på den sydvestlige spids af øen Kyushu, som er den sydligste af de fire vigtigste øer i Japan. Kvæget, der opdrættes efter århundreder gamle japanske traditioner og fodres over 840 dage, resulterer i A4 og A5-kvalitet med en BMS op til 12. Alt oksekød ledsages af et klassificeringscertifikat fra Japan Meat Grading Association.

 

Bekræft venligst at du er over 18 år.