Vores Gris

FRILAND
Konceptet bag FRILANDSGRIS® er udviklet i samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse, Friland og producenterne af FRILANDSGRIS®.
Brand’et FRILANDSGRIS® har rødder helt tilbage fra etableringen af Friland i 1992, hvor en gruppe af dedikerede og fremsynede landmænd i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse formulerede krav til et koncept, hvor grisenes naturlige adfærd i højere grad blev taget i betragtning. Dette danner i dag basis for konceptet bag FRILANDSGRIS®.

SORTFODSGRIS
Iberico grisekød er den eneste race af gris i Europa, der kan leve vildt. I Salamanca-regionen lever de i frihed og lever af agern, hvilket får deres kød til at erhverve unikke og specielle kvaliteter; især oliesyre. Indholdet af denne syre i iberisk agernfodret svinekød (58-65%) er meget lig dem, der findes i olivenolie (65-70%) eller avocado. På grund af det infiltrerede fedt giver hele grisen flere udskæringer af høj kvalitet end almindelig grisekød.

 

Bekræft venligst at du er over 18 år.