Hvem er Kødriget

Fordi Vi elsker mad. 
Med samlet 25 års erfaring inden for slagterfaget fra mindre, private slagter butikker, samt de største supermarkeder i Danmark, har vi valgt at starte KødRiget.dk 
Vi er din personlige slagtermester, som du altid kan komme i kontakt med og få gode råd og vejledning fra.
Vi har nøje udvalgt alle vores produkter ud fra 3 simple parametre: God smag, God dyrevelfærd og God pris. 
Vi tilbyder kvalitetskød fra både Danmark og resten af verden til super skarpe priser. 
Udover at være en online butik med salg til hele Danmark, driver vi også en fysisk slagterforretning i Hjerting, der ligger smukt ved Ho Bugt langs den Jyske vestkyst. Her har du mulighed for at finde og smage på en helt masse varer fra vores sortiment af både kød, vin og specialiteter. 
Udover kød forhandler vi også en masse produkter fra lokale "mikroproducenter", som laver produkter af højeste kvalitet og med gode råvarer. Af eksempler kan nævnes Enghavegård osteri, Hr. Skov, Fanø skibsrom og så videre. 
Jonas Muff - Stifter af KødRiget.dk 
  • 20 års erfaring inden for salg af kød. Både som slagtermester i landets største dagligvarekoncerner og som konsulent for slagterbutikker i hele landet. 
  • Jeg elsker at gøre mennesker glade igennem mad. Jeg har siden første gang jeg blev hevet i køkkenet af mine forældre, elsket mad. Nu vil jeg gerne gøre det muligt for den ”almindelige” forbruger at få madoplevelser som er ud over det sædvanlige, men til priser hvor alle kan være med.
  • Med min store erfaring fra grossist- og detailbranchen har jeg opbygget de relationer, der skal til for at sælge det bedste kød til de bedste priser.
  • Jeg ønsker at du som kunde skal kende din slagter, som det også var tilfældet i gamle dage, hvor kunderne var på fornavn med slagteren nede på hjørnet. Nu er din slagter flyttet ind på nettet, men med den samme gode service, nærvær og tryghed.
  • Jeg elsker godt kød fra dyr som har levet et værdigt liv. Dyrevelfærd kan nemlig smages.
  • Vi ønsker at være danskernes fortrukne sted at købe bedre kød med god samvittighed.
  • Vi er uddannede slagtere bag skærmen som altid kan være behjælpelig med tip til tilberedning eller tilbehør. Vi har ikke maskiner til at skære vores kød. Derfor er det også din sikkerhed at det kød du modtager har været igennem hænderne på en fagmand som ikke går på kompromis med kvaliteten.
  • Vi ønsker at du som almindelig forbruger og uden at være en særlig ”mad nørd” eller specialist kan handle kød hos os, og navigere i de forskellige kvaliteter, så du ender med den udskæring som passer til netop dit behov.

Velkommen til et Rige af KØD. 

Bekræft venligst at du er over 18 år.