Wagyu mørbrad tilberedt
på grill:
For at tilberede wagyu mørbrad
på grillen, skal du sørge for at kødet er stuetempereret, inden det lægges på
den varme grill. Grill mørbradbøffen i ca. 4-5 minutter på hver side,
indtil den når en kernetemperatur på 54-56 grader for medium rare. Lad kødet
hvile i et par minutter, inden det skæres og serveres.
Wagyu mørbrad tilberedt i
ovn:
For at tilberede wagyu
mørbrad i ovnen, skal du forvarme ovnen til 200 grader. Brun mørbraden på
panden i et par minutter på hver side, inden den sættes i ovnen. Steg mørbraden
i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil den når en kernetemperatur på 54-56 grader
for medium rare.
Wagyu mørbrad tilberedt
på pande:
For at tilberede wagyu
mørbrad på panden, skal du varme panden godt op og stege mørbraden i et par
minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun. Sænk varme og steg mørbraden
videre i ca. 5-7 minutter, indtil den når den ønskede kernetemperatur.
Kernetemperaturen på
wagyu mørbrad bør være mellem 54-56 grader for medium rare. Det er vigtigt at
bruge et stegetermometer for at sikre, at kødet ikke bliver overtilberedt og
mister sin saftighed og mørhed.