Svineskulder

Svineskulder er en
populær udskæring af svinekød, der kommer fra skulderområdet af grisen. Det er
en smagfuld og saftig udskæring, der egner sig godt til langtidstegning og
langsom tilberedning, da det kan være lidt sejt, hvis det ikke tilberedes
ordentligt. Svineskulder kan bruges til en lang række forskellige retter, såsom
pulled pork, langtidsstegt skulderfilet eller grillet skuldersteak.

0

Denne samling er tom

Fortsæt med at handle

Til grillet Svineskulder kan
du marinere kødet i en lækker marinade af olivenolie, hvidløg, citronsaft,
rosmarin og timian. Grill kødet ved indirekte varme i ca. 1-2 timer, indtil det
er mørt og saftigt. Server det med en frisk salat og grillede grøntsager.

Når du tilbereder Svineskulder
i ovnen, kan du f.eks. bruge en langtidstegning metode ved lav temperatur.
Krydr kødet med salt, peber og dine krydderier, og steg det i ovnen ved 120
grader i ca. 4-5 timer, indtil det er mørt og saftigt. Server det med en lækker
sauce og ovnkartofler.

Når du tilbereder Svineskulder,
er det vigtigt at måle kernetemperaturen for at sikre, at kødet er gennemstegt
og sikkert at spise. Kernetemperaturen for grise skulder bør være omkring 60-65
grader, afhængigt af hvor mørt du ønsker kødet. Det anbefales altid at bruge et
stegetermometer til at måle kernetemperaturen for at opnå det bedste resultat.

Bekræft venligst at du er over 18 år.