Svinebryst tilberedt på
grill:
Når man tilbereder
svinebryst på grill, er det vigtigt at have en lav og indirekte varme. Start
med at grille kødet med skindsiden nedad for at få en sprød skorpe. Vend
derefter kødet og steg det indtil det når en kernetemperatur på ca. 60-65
grader.
Svinebryst tilberedt i
ovn:
I ovnen kan svinebryst
tilberedes ved en lav temperatur på ca. 120 grader. Start med at brune kødet på
panden og derefter steg det i ovnen i ca. 2-3 timer, eller indtil det når en
kernetemperatur på 60-65 grader.
Stegetemperatur på
svinebryst:
Når man steger
svinebryst, er det vigtigt at nå en kernetemperatur på 60-65 grader for at
sikre at kødet er gennemstegt og sikkert at spise. Man kan med fordel bruge et
stegetermometer for at måle temperaturen nøjagtigt. Husk at lade stegen stå et
par minutter inden det skæres ud.