Svinebryst

Svinebryst kommer fra
maven på grisen. Det er en fed udskæring, der egner sig godt til
langtidstegning og langsom tilberedning, da det kan blive meget mørt og
saftigt. Svinebryst kan bruges i mange forskellige retter, såsom stegt
svinebryst med sprødt skind, svinebryst i gryderetter eller som fyld i tacos
eller burritos.

Til svinebryst passer det
godt med tilbehør som grøntsager, ris, kartofler eller salat. Man kan også
eksperimentere med forskellige krydderier og marinade for at tilføre ekstra
smag til kødet.

0

Denne samling er tom

Fortsæt med at handle

Svinebryst tilberedt på
grill:

Når man tilbereder
svinebryst på grill, er det vigtigt at have en lav og indirekte varme. Start
med at grille kødet med skindsiden nedad for at få en sprød skorpe. Vend
derefter kødet og steg det indtil det når en kernetemperatur på ca. 60-65
grader.

Svinebryst tilberedt i
ovn:

I ovnen kan svinebryst
tilberedes ved en lav temperatur på ca. 120 grader. Start med at brune kødet på
panden og derefter steg det i ovnen i ca. 2-3 timer, eller indtil det når en
kernetemperatur på 60-65 grader.

Stegetemperatur på
svinebryst:

Når man steger
svinebryst, er det vigtigt at nå en kernetemperatur på 60-65 grader for at
sikre at kødet er gennemstegt og sikkert at spise. Man kan med fordel bruge et
stegetermometer for at måle temperaturen nøjagtigt. Husk at lade stegen stå et
par minutter inden det skæres ud. 

Bekræft venligst at du er over 18 år.