Spareribs

Spareribs er en populær
udskæring af svinekød, som består af ribben fra svinets brystkasse. Kødet er
kendt for sit saftige og møre kød, som har en lækker smag af både kød og fedt.
Spareribs kan bruges til en lang række retter, såsom BBQ-ribs, asiatiske
glaserede ribs, eller søde og krydrede ribs.

Tilbehør til spareribs
kan variere alt efter hvilken ret man tilbereder, men klassiske valg omfatter
coleslaw, bagte kartofler, majskolber, og en lækker BBQ-sauce.

0

Denne samling er tom

Fortsæt med at handle

Spareribs tilberedt på
grill

Når man tilbereder
spareribs på grill, er det vigtigt at have tålmodighed. En god metode er at
bruge en indirekte varme, hvor man griller kødet ved lav temperatur i en
længere periode. Dette giver kødet tid til at blive mørt og saftigt, samtidig
med at det får en lækker røget smag.

Spareribs tilberedt i ovn

Hvis man ikke har adgang
til en grill, kan man også tilberede spareribs i ovnen. Her kan man med fordel
marinere kødet i sin favorit BBQ-sauce og derefter langtidsstege det ved lav
temperatur. Dette giver stadig et mørt og saftigt resultat, det får ikke af den
samme røgede smag som fra en grill, men stadig lækkert.

Stegetemperatur på
spareribs

Når man tilbereder
spareribs, er det vigtigt at sikre sig, at kødet bliver gennemstegt. En
passende kernetemperatur for spareribs er ca. 60-65 grader Celsius. Det kan
være en god idé at bruge et stegetermometer for at være sikker på, at kødet er
færdigt.

Bekræft venligst at du er over 18 år.