Lammekrone tilberedt på
grill
Når du skal tilberede
lammekrone på grill, er det vigtigt at have styr på temperaturen. Start med at
grille kødet ved direkte varme i ca. 5 minutter på hver side, indtil det har et
flot grillmønster. Flyt herefter kødet over på indirekte varme og grill det i
ca. 20-25 minutter, indtil det har en kernetemperatur på ca. 54-58 grader.
Lammekrone tilberedt i
ovnen
Hvis du foretrækker at
tilberede lammekrone i ovnen, kan du forvarme ovnen til 200 grader. Brun kødet
på en pande i lidt smør, og sæt det herefter i ovnen i ca. 20-25 minutter,
indtil det har en kernetemperatur på ca. 54-58 grader.
Stegetemperatur på
lammekrone
Det er vigtigt at være
opmærksom på kernetemperaturen, når du tilbereder lammekrone. Den optimale
kernetemperatur for lammekrone er ca. 54-58 grader, hvilket vil give dig et
saftigt og mørt resultat. Brug eventuelt et stegetermometer for at være sikker
på, at kødet er perfekt tilberedt.