Når man tilbereder
lammeculotte på grill, er det vigtigt at holde øje med stegetemperaturen. En
lammeculotte skal have en kernetemperatur på ca. 54-58 grader, når den er
færdigstegt. Det anbefales at grille lammeculotten ved indirekte varme, så den
får en jævn og lækker stegeskorpe.
Når man tilbereder
lammeculotte i ovn, kan man med fordel bruge en stegeso eller et
stegetermometer for at sikre den rette kernetemperatur. Lammeculotte skal have
en kernetemperatur på ca. 54-58 grader, når den er færdigstegt i ovnen. Det er
en god idé at brune culotten af på panden inden den kommer i ovnen, for at få
en lækker stegeskorpe.
Når man tilbereder
lammeculotte, er det vigtigt at holde øje med kernetemperaturen. En
lammeculotte skal have en kernetemperatur på ca. 54-58 grader, når den er
færdigstegt. Det er en god idé at lade culotten hvile i et stykke tid efter
tilberedning, så saft og smag kan fordele sig jævnt i kødet.