Kalvekæber tilberedt på
grill:
Når du tilbereder
kalvekæber på grill, er det vigtigt at sørge for at grille dem ved lav
temperatur i længere tid, så kødet bliver mørt. Pensl kødet med marinade eller
olie undervejs for ekstra smag. Sørg for at holde øje med kernetemperaturen,
som bør være ca. 58 grader.
Kalvekæber tilberedt i
ovn:
Når du tilbereder
kalvekæber i ovnen, kan du med fordel stege dem ved lav temperatur i en
braiseringsgryde eller en stegeso. Sørg for at tilsætte væske som fx vin eller
fond, så kødet bliver ekstra mørt. Kernetemperaturen bør være ca. 58 grader.
Kalvekæber tilberedt på
pande:
Når du tilbereder
kalvekæber på pande, er det vigtigt at brune dem godt af på alle sider, før de
steges færdige ved lav temperatur. Sørg for at tilsætte væske som fx vin eller
fond, så kødet bliver ekstra mørt. Kernetemperaturen bør være ca. 58 grader.
Stegetemperatur på
kalvekæber:
Når du tilbereder
kalvekæber, er det vigtigt at holde øje med stegetemperaturen for at sikre, at
kødet bliver saftigt og mørt. En god stegetemperatur for kalvekæber er ca. 160
grader. Kernetemperaturen bør være ca. 58 grader for det perfekte resultat.