Når du tilbereder kalve
flankesteak på grill, er det vigtigt at sørge for en høj og direkte varme.
Grill kødet i ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen, indtil det
har et flot grillmønster og en indvendig temperatur på ca. 54-58 grader.
Kalve flankesteak kan
også tilberedes i ovnen ved en stegetemperatur på ca. 200 grader. Steg kødet i
ca. 15-20 minutter, indtil det har en indvendig temperatur på ca. 54-58 grader.
Lad kødet hvile i et par minutter, inden det skæres ud.
Tilberedning af kalve
flankesteak på pande kræver en god varme og en kort stegning. Steg kødet i ca.
2-3 minutter på hver side, indtil det er flot brunet og har en indvendig
temperatur på ca. 54-58 grader.
Den anbefalede
kernetemperatur for kalve flankesteak er ca. 54-58 grader, afhængig af hvor rød
eller rosa du ønsker kødet. Det er vigtigt at bruge et stegetermometer for at
opnå den ønskede kernetemperatur og undgå at over- eller understege kødet.
I alt kan kalve
flankesteak tilberedes på forskellige måder, herunder på grill, i ovn og på
pande. Det er en lækker udskæring, der kan bruges til mange forskellige retter
og serveres med forskellige former for tilbehør.