Flap Meat Steak Tilberedt
på Grill
For at tilberede flap
meat steak på grillen, skal du først marinere kødet i din foretrukne marinade i
mindst 30 minutter. Grill kødet over direkte varme i ca. 4-5 minutter på hver
side, indtil det har opnået en indre temperatur på 54-57 grader for en
medium-rare tilberedning.
Flap Meat Steak Tilberedt
i Ovn
For at tilberede flap
meat steak i ovnen, skal du forvarme ovnen til 200 grader. Placer kødet på en
bageplade og steg det i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil det har opnået
en indre temperatur på 54-57 grader.
Flap Meat Steak Tilberedt
på Pande
For at tilberede flap
meat steak på panden, skal du opvarme en stegepande over middelhøj varme og
steg kødet i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil det er tilberedt efter din
præference.
Stegetemperatur på Flap
Meat Steak
Den ideelle
kernetemperatur for flap meat steak for en medium-rare steak bør
kernetemperaturen være omkring 54-57 grader. Husk altid at lade kødet hvile i
et par minutter, inden det skæres, så saften kan fordeles jævnt.