Idéen til KJØ kom en mørk og kold januar aften, hvor to gode venner skulle smage noget hjemmelavet Beef Jerky. Ham, der serverede det, var stolt over det, han havde lavet, og ham, der smagte det, synes det var sejt, som en gammel lædertaske.
De blev enige om, at det kunne de gøre bedre, og de gik derfor ihærdigt i gang med at udvikle deres egen Beef Jerky. Men de havde nogle krav og nogle mål! Det skulle være dansk højkvalitets Beef Jerky af den fineste slags! Det skulle være autentisk og med god smag og konsistens.
De ville lave et produkt, som skulle trumfe alle de andre producenter af Beef Jerky i smag og kvalitet.
De kommer begge to fra og omkring Als, som er en halvstor og utrolig smuk ø i den sydligste del af Danmark. Dernede taler man sønderjysk, og man kalder ikke kød for kød.
Man kalder det for KJØ!
Det blev de enige om, skulle være navnet på deres produkt.
Efter et halvt års intensive forsøg havde de to gode venner endelig knækket koden til den perfekte Beef Jerky med den perfekte konsistens og smag, og KJØ blev til.
It's time to meat: Vi mener, at det er "time to meat". Derfor vil vi gerne opfordre jer alle til at dele jeres KJØ med nogen, i holder af! Vores produkt smager allerbedst, når man kan nyde det i ro og mag. Det er en god anledning til at sætte sig ned og nyde øjeblikket, imens man oplever de mange smage, der er i vores kvalitetssnack.